Jepjep...käytiinpä sunnuntaina sitten mutka Joensuussa. Vettä ropisi ja tuuli melkolailla, joten kisailtiin myrsky tunnelmissa. Viereisessä kehässä oli tokoestekin kaatunut tuulen voimasta.
No joo, mietin kyllä moneen otteeseen, lähteäkö vai ei, matkaakin kun oli 200 km yhteen suuntaan Laughing Ja illalla ajelin vielä takaisin Ouluun, joten autossa tuli sinä päivänä istuttua 600 km. Kovasti seurailin sadealueita ja katselin säätiedotuksia, mutta kun kerta oli maksettu, niin lähdettiin kokeilemaan. Koko päivä oli melko mielenkiintoinen. Aamulla minä, äiti ja anoppi herättiin kaikki tunti liian aikaisin Laughing Matkalla meinasin ensin ajaa ilveksen päälle ja hetken kuluttua joku teeri meinas törmätä tuulilasiin Paikan päällä kehä oli myöhässä ja liikkuri hidas kuin etana, ja se sää alkoi itseäkin pikku hiljaa ketuttaa. Eevillä oli kierroksia tuhat, kun edellinen päivä meni hautajaisissa, eikä ehditty tekemään mitään. Mua pisti naurattamaan, kun kentän laidalla Paavo-staffi kiltisti ja rauhassa köpötteli ohjaajansa vasemmalla puolen, ja Eevi sinkoili ja juoksi nurmia pitkin minusta ainakin 50 metrin päässä ja piti itseään lämpöisenä Laughing

Paikallaoloissa alkoi sitten lauleskelu. Nähtiin piilosta, mitä kehässä tapahtuu. No, istumisessa Eevi seisoi melko tovin ja kävi sitten istumaan. Makuussa nousi melkein heti istumaan, mutta kun liikkuri antoi luvan palata koirien luo, Eevi kävi kiltisti makaamaan Jos en siis ois nähnyt tilannetta, olisin voinut uskoa, että asennot oli ja pysyi. Neiti vedätti siis 6-0 Very Happy Nollat napsahti molemmista. Ja en voi syyttää kuin ilmaa ja neiti hienopierua.
Oltiin ensimmäinen koirakko, joten sitten seuraaminen. Alussa ihan kamalaa, loppua kohti parani ja hiljeni, ja sitten oikein mallikasta. Tuomari sanoikin, että eka osio ois nolla ja toinen todella hyvä, mutta niiden keskiarvo 6. Osaa kyllä kun vaan malttaa. Idarissa edisti taas hieman, kaikki vaihdot onnistui, mutta ennen istumista liikkui vielä ja makuussa yritti pinnata (nousi kyynärien varaan). Siitä 7. Luoksetulo 8. Ruutu oli muuten hieno, mutta ääntelystä piste, eli 9. Ohjatun vasen kapula oli 2 metriä ruudun sivureunasta, ja vasenhan meille napsahti. Olin varma että pinkoo ruutuun....mutta ei malttanutkaan pysähtyä merkille, vaan oli suoraan menossa kapulalle. Sain murahduksella palaamaan alueelle, ja siitä hieno nouto, mutta pureskellen. Siitä 5. Metallissa aika korkea hyppy, mennessä kolautti, siitä 7. Tunnarissa oli hätäinen, maisteli väärää, toi oikean, 0. Kaukoissa oli yhdessä istumisessa liikkunut, muuten bra, siitä 8. Pisteitä 175, sijoitus 2/3.
Me todellakin odotetaaan sitä kaunista aurinkoista päivää LaughingCool


    
'); //-->