Keskiviikon agissa radan alussa oli kaamean ja pelottavan näköinen siksak-kuvio (Löytyy esim. Hurjan ja Tassun blogista). Osa ohjasi koko systeemin valssaamalla, mä en valssannut kertaakaan :) Harjoittelin kyllä niinkin, mutta tuntui tosi typerältä ja en ois kyllä varmastikaan ehtinyt. Eka kerralla jäin taas paikalleni pyllimään, ja alku meni plörinäksi, mutta kun Jonna käski mun LIIKKUMAAN, alkoi siksakki sujua aikasta kivasti. Olo oli kuin lentokoneella, kun käänsin ja väänsin ja käskytin, mutta se kannatti. Tosi suuret avut Eevi tarvitsi, mutta kertaakaan ei mennyt väärälle esteelle. Pointti oli, että piti lähteä liikkelle läheltä ekaa estettä ja sitten vaan ohjata tiukasti ja pysyä liikkeessä, ja luottaa koiraan. Mulla on paha tapa jäädä ihmettelemään ja varmistelemaan, ja sitten se ei ainakaan suju.

Eilen käytiin Elpillä hierottavana. Mä katsoin kateellisena vierestä kun Eevi sai melkein kahden tunnin käsittelyn. Vasen puoli oli jumissa enemmän, hyvä siis kun käytin. Ja vaikka ovella mentäessä Eevi oli sitä mieltä, että ei kiitos, niin neitonen kyllä ykisi ja kuorsasi ja nautiskeli :)
Ennen hierontaa kävin hakemassa koirat autoon ja mentiin vielä hetkeksi töihin. Ip-kerholaiset halsui, että Eevi näyttää temppuja. No, mikä ettei :) Eevi touhutti onnellisena ja tulipahan samalla vedettyä pienet tokotreenit häiriössä =) Uuno keskittyi olemaan söpönä :)
Viikonloppu sitten asutaankin taas Haukkiksella :)

Uuno on opetellut noudon alkeita tunnarikapulalla. Hienosti poitsu jo ottaa kapulan ja pitääkin hetken, kun tietää että saa herkkuja. Ihanan ahne kaveri! Ja muutenkin ihan huippu tapaus! <3