Käytiin eilen Iisalmessa tokoilemassa Smile ilma oli kuin morsian ja puitteet muutenkin kunnossa, mitään ei nollattu, mutta sen verta oli tiukka tuomari ja liikaa virheitä, ettei ihan ykköseen ylletty. 239 pistettä 2. tulos ja sijoitus 2/4. Tuomarina Salme Mujunen.

Tässäpä kootut:
Paikkaistuminen: 10 Very Happy
Paikkamakuu: 6 Äänteli (käkätti) alussa melkoisesti. Tuomari kysyi miksi kutsun ääntelyä ja sanoi, että hänen mielestään se on säksätystä Laughing
Seuraaminen: 8,5 "Innokasta, aktiivista ja erinomainen kontakti. Hyvä perusasentovalmius" Alun askelsiirtymät meni taas äännellessä, hienoista edistämistä, hitaassa käynnissä piti paremmin paikkansa.
Idari: 7 kaikki vaihdot onnistui, mutta seiso ja maahan ois saanut mennä kuulema nopeammin...
Luoksetulo: 5 Annoin kaksoiskäskyn alku maahanmenoon, kun oisin malttanut hetken, ois mennyt ekallakin. Seiso ok, maahanmeno sais olla nopeampi, Loppuperusasento vino.
Ruutu: 7 Mun mielestä aivan upea merkki ja upea ruutu!!!! oli kuulema äännellyt hieman merkille menossa ja pikkuisen ennakoi lähtöä ruudusta...
Ohjattu: 7 hieno merkki ja hyvä nouto, mutta rouskrousk, oli sen verta pehmyt kapula, että todella kuului Laughing
Metalli: 8, joku kopsahdus kuului mennen tullen, tuomari ei osannut sanoa, oliko se häntä vai jalka (liian korkea hyppy). No, katsojat sanoivat myöhemmin, että se todella oli häntä Laughing Muuten ei mitään vikaa.
Tunnari: 8,5 Otti nopeasti oman, tiputti ja tarkisti vielä muut. Tuomari odotti ohjatun pohjalta, että tunnari tulisi hammastikkuina takaisin Laughing Kantoi sikariotteella, eikä purrut.
Kaukot: 8 eka istumiseen kaksoiskäsky, yhdessä vaihdossa eteni ihan himppusen. "kauniit vaihdot"

jakaessaan palkintoja, tuomari tarkisti ja ihmetteli, että mihinkäs se meidän ykkönen kaatui. Huonoihin pisteisiin Laughing Tehtiin kuulema varmaa ja tasaista suoritusta Very Happy Vähän oli mukana taas turhaa kouhotusta ja ääntelyä, mutta kaikkinensa oon kyllä todella tyytyväinen suoritukseen
Very Happy