Eilen siis käytiin Kajjaanissa tokoilemassa, ja kylläpä vastusti Smile Jo alkumatkasta tuli pieniä ongelmia, kun ei meinattu saada autoon bensaa, sitten joku hihna irtosi autosta ja koepaikalla eksyttiin Eevin kanssa pitkälle asfalttisuoralle, kun en vaan löytänyt oikeaa tienristeystä Laughing . Niin jäi Hurjan suorituskin näkemättä Sad Pöh. Ilma oli alkuillasta aurinkoinen ja aika painostava, välillä ripsi vettä ja tummat pilvet kiertelivät.

Evl:ssä 3 koiraa, Eevi viimeisenä. Tuomarina Pipa Smile
Kehäänmeno oli kamalaa, Eevi ei kuullut eikä nähnyt mitään, mutta päästiin kuitenkin lopulta omalle paikalle.
Paikkaistuminen 10 Oli taas katsellut vähän taakseen, muttei liikkunut.
Paikkamakuu 0, sen sössin minä. Valmis-nyökkäyksen jälkeen Eevi lysähti maahan, ja minä tyhmäidiootti käskin sen takaisin istumaan. Vasta käskyn jälkeen tajusin, että nyt töppäsin ja pahasti. Eevi lysähti uudestaan ilman käskyä maahan, ja olikin maannut hyvin. Pari käkätystä oli alussa kuulunut, muuten hyvä, ja loppu onnistui.
Seuraaminen 7,5 tökki alussa, mutta parantui sitten. Kaava oli tosi pitkä ja koko ajan käännyttiin, vaihdettiin tempoa yms. Edistämistä oli taas, mutta enmmän tuomari rokotti mun vammaisesta vasemmasta kädestä, joka ei vispaa rentona, vaan on jäykkänä edelleen Laughing
Idari 6 ei istunut ja seuraamisen edistäminen edelleen. Annoin istumiseen uuden käskyn, mutta Pipa sanoi että se on ihan turha tässä liikkeessä (paitsi koulutuksellisesti).
Luoksetulo 8 Eeviksi todella hieno seisominen. Vähän rokotti mun käsimerkistä ja Eevin pienestä liikkumisesta.
Ruutu 5 Hieno merkki ja hyvä lähtö, mutta kaarsi vasemmalle ja meni välistä ruutuun ja sitten yli. (ruutu reunanauhojen vieressä) Sain sen lisäkäskyillä kumminkin ruutuun. Loppu hieno, vaikka oli hankala kulma palata seuraamiseen.

Tässä eka puolisko. Siitä jäi ihan hyvä fiilis, ja sanoinkin että huh, nyt on helpompi osio edessä. Mutta kohtalo puuttui peliin Wink Ennen toista osiota ukkosmyrsky iski aikalailla päälle ja vettä tuli kuin saavista kaataen. Niinpä loppupuolisko meni lähinnä käkätellessä, ja kovaa. Yleisöllä oli ainakin hauskaa, ja kyllä tuomariakin näytti hymyilyttävän Very Happy Eevillä oli vaan kamala kiire pois kehästä, se yritti kyllä tehdä juttuja, muttei ihan kyennyt. Ei oo pikku-staffia luotu sateeseen Laughing

Ohjattu 0 Ei pysähtynyt merkillä säteen keskelle, yritin käskyttää uudestaan, mutta pinkoi jo kapulalle. Uskoi kumminkin kun karjaisin takaisin. Otettiin uudestaan pelkkä merkki, joka nyt hyvä.
Metalli 7 Enpä oo koskaan nähnyt noin reipasta hyppynoutoa. Kapulalle mentiin ja lujaa, mutta käkätyksen säestämänä ja sitten juostiin kapula suussa vähän ohi ja siitä suunnilleen sivulle
Tunnari 0 Taas armoton kiire, otti yhden suuhun ja jäi sitten tarkistamaan. Lopulta nappasi vaan lähimmän suuhunsa (reunimmainen) ja pinkoi takaisin.
Kaukot 5 Yksi lisäkäsky ja liikkui jonkin verran

Mutta olipa melkoiset sää olosuhteet. Toisen kerran kehään mennessä salama välähti metrin päässä ja jyrinä oli melkoinen. Oon tyytyväinen ettei Eevi kuitenkaan pelännyt ukkosta, vaan sitä vaan inhotti niiiiiin paljon se sade, ettei mitään järkeä. Oli raukka kyllä todellakin uitetun koiran näköinen. Mulla pysyi huumori matkassa ja nauroin vaan itsekin koko suoritukselle. Ei meidän maailma tähän kaadu. Ollaan kaksi vuotta kisattu ilman yhtään vesisadetta, ja nyt kaksi peräkkäistä kisaa onkin satanut.
Pisteitä hurjat 163,5. Mutta Pipa pelko jäi matkan varrelle, oli itseasiassa todella mukava ja reilu tuomari Smile
Kotimatkalla huomattiin yhtäkkiä olevamme Hyrynsalmella. Mä lopetin tien neuvomisen Oulu-opasteiden jälkeen ja Eeva kaasutti täysillä hirvipuskurin perässä Wink joten tuli sellainen 80 km ylimääräinen mutka, ja kotona oltiin siinä puoli yhden maissa yöllä.... Mutta kivvaa oli ja kiitos hirmuisesti mahtaville matkaseuralaisille Eevalle ja Hurjalle!!!