Tänään tuntui, että pää leviää töissä ja tulee hermoromahdus...niinpä lähdettiin Eevin kans metsään rauhoittumaan, siellä tallusteltiin ja kuunneltiin lintusten laulua pari tuntia. Loppulenkistä pysähdyttiin tekemään pikkutokoilut pk-kentälle.
Jätin Eevin paikkaistumiseen ja vein luoksetulon ja idarin törpöt valmiiksi. Mulla oli kolme herkkupurkkia mukana. Eka tehtiin seuraamista. Alussa nyki ja luuli vissiin että ollaan merkille menossa, mutta kun hoksasi että ihan oikeasti pitää seurata, seurasi kivasti. Pitää siis kokeissa ennen valmis-nyökkäystä muistaa seurauttaa muutama askel...Seurautin aika pitkän kaavion, ja yllärinä herkkupurkki lensi taakse palkkana. Yhdessä avattiin, ja sitten sai herkutella lihahyytelöä. Sitten idari. Hienoa seuraamista, seisoiminen hyvä, samoin istuminen, palasin takaisin ja palkkasin pallolla.
Sitten luoksetuloa (tai siis alkuasennossa pysymistä) Menin 30 metrin päähän, huusin käsky, sitten lähestyin aina törpön verran ja taas hoin käskyä. Hyvin pysyi, pari pientä nykäystä, mutta oli kokonaan maassa. Siitä toinen purkki. Lopuksi vein ohjatun merkin ja kapulat. Hetsasin merkille, ja nyt pysähtyikin hyvin. Kolmas purkki lensi palkaksi :)
Mukavat treenit enkä jäänyt jankkaamaan :)