...ainakin jotain pientä. Keskiviikkona alkoi ulkokentällä agi-treenit. Kouluttajana Jonna Broström. Oli kivat treenit ja kunnon juoksu rata. Puuh! Eevi irtosi huikean hienosti loppusuoralla, vaikkei olla edes juurikaan eteen-käskyä treenattu. Ja mä jäin auttamattomasti jälkeen. Saatiin ihan onnistuneita pätkiä, joskin treenattavaa riittää edelleen.
Torstaina Amiran ja Tommi-tomaatin kanssa treenailemaan. Tehtiin kolmesta putkesta kolmio, ja jokaiseen "nurkkaan" kaksi estettä. Eli treenattavana oli oikean putken valitseminen, kun kaksi putken suuta oli vierekkäin. Lisäksi takaa-käksyä tarvittiin, ja korvia :) Aikasta hyvin, varsinkin uusinnoilla :) Lopuksi Amira toimi huippu liikkurina, ja treenattiin ohjattua ja varsinkin merkkiä. Taas eka merkki vähän pitkäksi, mutta palautus ja uusinta. Oikea löytyi hienosti, mutta vasen tuotti enemmän töitä, mutta löytyi sekin lopulta. Kiitos Amiralle treeniseurasta, otetaan pian uusiksi :)
Kotona ja pihalla ollaan treenailtu myös jotain pientä: seuraamista,kaukoja, merkkiä ja tänään otin pitkästä aikaa tunnarin. Eka tuli ilman ylimääräisiä haisteluja (nappasikohan vaan ensimmäisen?) Ja juuri kun ajattelin, että jes, pitkään aikaan ei ole tullut väärää, otin uusinnan, ja neiti toi ihan mitä sattuu....Peli seis, kapulat pussiin ja hermotauko. Jonkun ajan päästä uusinta, ja nyt oma tuli. Illalla vielä, ja nyt tarkka haistelu. Hieno homma!