Mulla on vapaapäivä, niin pitihän sitä jotain keksiä :) Haukkikselle siis, hetki ensin tokoiltiin. Paikkaistuminen noin 1 min, paikkamakuu 1 min. Molemmat hyvät. Sitten pikku pätkä seuraamista, ja idari, Nyt ei hönkinyt törpöille, ainakaan pahasti. Tein pelkkää seuraamista. Ja palkkailin kulmissa ja niiden jälkeen. Jättävät suoralla pätkällä, seisomisesta ja istumisesta nakkipalkkaa, maahanmenosta lensi pallo taa. Sitten juomatauko.
Yksi luoksetulo. Aika hyvä toppi :) Koira mökin taa piiloon ja rakensin ruudun. Hyvä merkki ja ruutuun meno, mutta pysähdys meni hieman pitkäksi, niinpä oli ulkona (sivulla). takaisin Eevi piiloon ja vein lelun. Nyt ryökäle yritti varastaa ruutuun, ei siis mennyt merkille ollenkaan. Uusi merkki ja väliin metalli. Tarkistaa taas kapula suussa selustan ennen kuin tuo takaisin...Muuten ok.Metallista palkaksi leluruutuun. Sitten ohjatun merkki + oikea. Hyvä. Sitten tunnari. Meni kapuloille ja jäi hetkeksi seisomaan ennen kuin toi oman. Alkoi vissiin olla lämmin. Mutta oma tuli. Taas jäähdytystauko ja vielä ruutuun. Nyt hieno! Lopuksi pelkkä leluruutu.

Sitten käytiin vielä agi-kentällä sähläämässä. Ja kentälle mentiinkin lujaa! :) Piti melkein taas suuttua, kun ei kuullut eikä nähnyt kun sinkoili esteille ilman lupaa. Keppejä kahden hypyn takaa, ja rimasulkeisia. Siis aina kun rima tippui, niin peli seis.Lopetti muuraman kerran kepeillä kesken, kun luki mun ohjausta ja liikkumista niin tarkkaan Parit kontaktit ja lopuksi vielä kääntymisiä, ja tässä-käskyä. Herra-tomaatti oli treeniseurana :)

Illalla vielä parit paikallaolot Hurjan kanssa. Ja kun viikonlopusta selvitään, on luvassa ansaittuja lepopäiviä :)