Jess, saatiin uudet ohjatun kapulat ja lisää tunnareita, kiitos "appiukon" :)
Lauantaina mentiin Jaanan ja Dara-bokserin kanssa treenaamaan. Kylläpä olikin kiva treenata, kun kerrankin oli seuraa, valvova silmä ja samalla liikkuri :) Teki tosi hyvää.
Eevin kans aloitettiin luoksetulolla. Taas pari Lentsun luoksetuloa, pysäytykset tosi hyvät. Sitten tehtiin liikkeenomaisesti ja käskytetysti kera törppöjen. Seisominen meni vähän pitkäksi ja neiti lähti liikkurin käskystä liikkeelle. Tiesin, että tuottaa vaikeuksia. Palautus lähtöön ja uusinta. Nyt malttoi paremmin ja seisomisesta ja pysymisestä palkka. Ja uusinta. Nyt tehtiin maahanmenoon asti ja siitä palkkaus. Vitsit, kun sais tuon otuksen pysähtymään luoksetulossa yhtä napakasti kuin silloin kun teen Lentsun opin mukaan. Kait se on vaan paljon tehokkaampi kun käännyn nopeasti ja annan käskyn, kuin että törötän paikallani.
Sitten ruutua. Tosi hyvä ruutu. Tehtiinköhän toistoja? En muista.
Sitten ohjattua liikkuroidusti. Tämä tuli kyllä kans tarpeeseen. Merkit ihan ok, pari palautusta ja palkkausta välillä. Oikea puoli tökki tänään (eilen vasen...), mutta syynä tais olla se, että kapula oli pienessä rapakossa, jonne jotenkin hävisi. Vasen tuli hyvin. Kun lopuksi vaihdettiin paikkaa, tuli myös oikea hienosti. Ja uusissa kapuloissa ei näy edes puremajälkiä, jeeee!!!!!!
Sitten tunnari ohjatusti. Todella tarkka haistelu ja oikea tuli! Hiphei!

Sunnuntaina sama uusiksi. Aloitettiin idarilla. Tein eka kaikki vaihdot pätkissä, eli käskytin, kiersin ja palkkasin. Maahanmenon palkkasin melkein heti. Sitten tehtiin liikkuroidusti koko liike. Muuten ok, mutta istumisessa jäi seisomaan, palasin koiran luo ja käskin uudestaan. Sitten istui. Muuten rinkin aika hyvä. Sitten jatkettiin seisomisesta ja tehtiin vielä istuminen uudestaan. Nyt hyvä. Edelleen pitää olla tarkkana käskyn kans, että Eevi erottaa istumisen ja seisomisen. Lopuksi vielä seurautin koko ringin. Sitten pikku pätkä seuramista. Malttaa nykyään selvästi paremmin, eikä kiljukaan ainakaan niin paljoa.
Ruutua seuraavaksi. Eka ruutu muuten hyvä, mutta meni suoraan maahan ja oli aika reunassa, mutta sisällä silti. Sitten tehtiin niin, että ruutu oli tyhjä, mutta heti kun Eevi oli ruudussa, Jaana heitti palkan. Tänään jotenkin nahkeita ruutuja. Jäi aika eteen. Palkka myös suoraan ruudussa. Kerran tein suoraan merkiltä ja oikein hetsasin, silloin parempi. Merkiltä vasemmalle hortoili jonkun roskan perään. Plaah. Korjasin myös pari merkkiä, kun ei meinannut malttaa kunnolla kääntyä kohti.
Sitten ohjattua. Tehtiin eka oikea, sitten pelkkä merkki ja viimeiseksi vasen. Nyt molemmat puolet onnistui! Lopuksi vielä pelkkä merkki. Näissäkin liikkurin kans pientä malttamattomuutta ilmassa. Sitten tunnari. Taas tosi hyä, yhtä kapulaa liikutti ennen kuin oma löytyi. Mutta ei käyttänyt suussa :)
Lopuksi kaukoja, niin että liikkuri heilui takana. Meinasi ennakoida seisomista (kylmä maa?), muuten vaihdot ihan ok.
Daran treenien jälkeen vein vielä palkan ruutuun ja sitten merkin kautta sinne. Nyt meni hyvin ja lujaa :D
Tässä jotain raporttia, ihan tarkkaa muistikuvaa ei enää ole, mutta ainakin sinnepäin :)
Lisäksi viikonloppuna nautittiin auringosta, lenkkelitiin, herkuteltiin, tapettiin synttärilahjoja ja käytiin kodalla makkaranpaistossa.
Vielä ennen kotiin lähtöä Vilma-mummu kävi verestelemässä keppejä, ja niinpä Eeviskäkin sai  hieman kiitää. Hyppy, kepit, putki ja rengas. Ja vauhtia piisasi!