Taitolaji se on sekin. Eipä olla aikoihin pokattukaan kaikista starteista hylkyjä. Nooh, oli siellä ihan onnistuneitakin pätkiä, pysyi lähdöissä ja haki kepit upeasti!
Lauantain eka rata oli upea. Yksi elämämme hylyistä ;) Niin huippu, rimat pysyi ylhäällä ja koiruus oli käsissä, mutta tyrkyllä ollut pussi sai Eevin ansaan. Mun ois pitänyt tehdä siinä jotain. Mutta turha sitä on jossitella.
Toka radalla päästiin Aalle asti kunnialla, mutta neiti luki mun vartaloa pikkasen turhan tarkasti ja hyppäsi aan jälkeen väärän hypyn. Sen jälkeen lensi vielä turvalleen... Vaarallinen laji. Radallekin mentiin vertavuotavana, kun pieni nirhauma kuonon vieressä alkoi vuotamaan.
Tänään eka rata oli taas mun töppi. Varmistelin liikaa putken väärää päätä, ja mun kroppa ohjasi Eevin putken sijaan hypylle. Hohhoijjaa. No, ei Eevi kyllä ollut kunnolla käsissäkään. Teki alussa matarodmutkan, ja jos matkalle ois eksynyt esteitä ois mennyt ne kaikki, näin oikein kun katsellaan etsi mentäviä esteitä...Ja puomin kontaktin juoksi läpi rontti!
Viimeiselle radalle menin vähän huonolla asenteella. Potutti vielä edellinen rata. Nyt taisi olla turhankin hyvin lapasessa, aloin kääntämään hyvissä ajoin, ja ohittikin koko esteen ja meni sitten väärälle esteelle (putkeen) Radalla oli sarjaeste, jossa esteiden välit oli 2 m. Kaksi ekaa hyppyä onnistui, mutta kolmas rima tippui. Ja oli siellä muutakin säätämistä.
Ei ihan meidän viikonloppu, vaikka moni tuli kehumaan että ollaan valtavasti edistytty. Ja yksi nainen sanoi, että meistä ois vaikka mm-kisoihin, kunhan saisin koiran menmään oikeille esteille. Eihän se sitten ole paljostakaan kiinni;)
Eilisesta jäi hyvä maku, mutta tämän päiväinen meinasi vähän harmittaa.Mutta kun lähdettiin jäähyttelylenkille, Eevi kiskoi hihnaa, juoksi saparo heiluen risupusikosta toiseen ja repi oksia sydämensä kyllyydestä, Pieni porsas urhea oli ainakin ihan tyytyväinen! :)