Aattelin, että tänään pidetään taukoa tokoilusta, mutta pitihän se kotona yksi tunnari tehdä. Seitsemän kapulaa, haisteli ja oma tuli varmasti perille. Ja pithän niitä kaukojakin vähän kokeilla, sisällä lyhyeltä matkalta. Hienot vaihdot.
No, sitten lähdettiin lenkille ja kun aikaa oli, kierrettiinkin sitten sellainen kahden tunnin lenkki :) Sieltä suoraan estetalkoisiin Haukkikselle, ja kun niin nätisti pyydettiin, niin mentiin paikallaolo kaveriksi. Hyvää treeniä ja häiriötä Eevillekin :) Vettä ripsi, mutta neiti pysyi mukisematta maassa ja myös pieni paikkaistuminen sujui ongelmitta. Kiitos Hurjalle häiriöstä ;)
Ja koska ruutu oli pystytetty valmiiksi, pitihän meidän sitäkin kokeilla. Ekalla pitkäksi, toisella lyhyeksi. Hankalaa. Ei oikein sihti meinannut onnistua. Pari lyhyemmältä matkalta hetsauksen kanssa.
Ja kun kentällä asti kerta oltiin, otettiin myös pieni pätkä seuraamista ja pari luoksetuloa.
Ja vielä kotiin mennessä pellolla perusasentoja ja peruutuksia.
Ja koska ruutu jäi vähän kaivelemaan, haettiin omat törpöt sisältä ja tehtiin vielä pari ruutua nurtsilla. Nyt oikein hienot ruudut! (ilman merkkiä)  Ja lopuksi vielä pari pelkkää merkkiä. Eka harhautui risukasan luo, mutta sitten tajusi merkin.
Että tällainen vapaapäivä ;)