Tiistain agilityt meni ihan buenosti, vaikka ei me nyt ihan supereitakan oltu. Mutta kouluttaja sanoi sentäs, että meni ihmeen hyvin ;) Eli ihan hyvä suoritus meiltä. Kai.

Eilen vaan lähinnä lenkkeiltiin ja nautittiin auringosta. Käytiin piiitkällä lenkillä, jonka jälkeen otin lähiparkkiksella pienen seuraamispätkän. Tosi hyvä.

Tänään etsittiin paikkaa, jossa vois ohjattua treenata. Kaketsun kentältä löytyi ihan siedettävä paikka. Lumisohjoa kylläkin oli noin 10 cm, mutta Elppis oli ihan intona. Eka merkki meinas mennä pitkäksi (ei meinannut malttaa), mutta käskytin takaisin ja siitä palkka. Heti perään uusi merkille lähetys. Se oli hieno! Siitä palkka. Ja kolmannella merkille, ja siitä oikealle. Ei eka hoksannut että pitää lähtä kapulalle, jäi vaan petraamaan merkkiä, mutta toisella käskyllä hieno haku eikä tainnut olla edes pureskelua. Palkkana tänään repusta löytynyt kumilötköpötkö (vähän kuin tissikumi, mutta ihan eläinkaupasta ostettu) ja se näkyi olevan mieleen.
Sitten vein kapulat uudestaan. Ja taas eka merkki pitkäksi. Palautus ja palkka. Toinen merkki hieno, siitä suoraan vasen. ei mitään ongelmaa. Lopuksi vähän riehuttiin. Siellä sohjon keskellä ei viitsinyt paljon muuta puuhastella. Yksi Lentsun luoksetuloviritelmä. Hyvin pysähtyi. Jatkettiin matkaa ja Hiirosen pellolla vähän seuraamista (hienoa!) ja pari luoksetuloa. Kotona ennen ruokaa paikkaistuminen. Istua törötti rauhassa, Hieno neiti!