Hypättiin autoon ja eikun Kaketsun kentälle.Pikatreenit,aikaa oli 15 minuuttia. Mutta hyvinhän siinä ennätti.
 
 Kävin laittamassa idarin ja ruudun valmiiksi kun neiti odotti autossa. Arvelinkin, miten siinä käy. Kierroksia oli taas vaikka muille jakaa. Ja alkuseuraaminen oli aikasta haastellista. Kun sain neitin ruotuun, palkkailin pelkistä parusasennoista ja muutamista askeleista. Taas meinas edistää aika roimasti, mutta takapalkkaus auttoi. Kun oli vähän rauhoituttu, pätkä seuraamista lelu kädessä. Oli tosi keskittynyttä ja tiivistä. Hyvähyvä! Sitten idaria. Taas vain seuruutin höyryveturia plus yksi seisominen ja suorapalkka.
Sitten luoksetulo. Aika kiva pysähdys Eeviksi. Toinen Lentsumainen ja nakkasin patukan suoraan.
Sitten ruutun. Merkki ok, mutta ruutuun hakeutui koko ajan vasemmasta sivusta. Aarhg, meinas mennä hermot. Yksi lähetys lyhyeltä matkalta, ja koira autoon. Kävin viemässä lelun ruutuun. Ja Eevi takaisin kentälle. Nyt hieno ruutu! Ja vielä tyhjä heti perään, upeaaa!!!! :) Sitten suunnattiinkin kulkumme agin epiksiin.
Eka möllirata meni hienosti,. vain yksi riman tiputus. Ja aika 24,70! (muilla se alkoikin sitten kolmosella tai nelosella ;) ), 1-luokan radalla tuli enemmän mokia ja otin hylsyn aalta, kun rymisteli alastulokontaktin ilman pysähdystä. 2/3-luokan rata menikin sitten jo päin pierua. Ahneella on paskanen loppu. Oli tarkoitus mennä vain kaksi ekaa rataa kun tiedän, että viimenen on aina ihan kamalan vaikea. Ja turha siinä on koiraa haukkua, kun itse ei osaa ja ohjaa päin persettä. Että näin. Voi Eevi-parkaa, kaikkea se saa kestää...Mutta nyt voisin lohdutukseksi vähän hieraista neitoa :)