Jess, Kaketsun kentällä voi treenata!!! Hurraa!!!
 Siellä siis. Ensin seuraamista. Wau, miten keskittynyttä ja hyvällä kontaktilla ja vieläpä ilman palkkaa! Sitten idari. Luuli taas ensin törppöjä ruuduksi / merkeiksi, kun sekosi totaalisesti. Mutta onneksi rauhoittui nopeasti. Tänään istuminen onnistui, mutta kerran kun mulla oli patukka kädessä istui sesisomisen sijaan. Nyt niin, että pätkä seuraamista, asento, pari askelta ja palkkaus. Lopuksi seuraamista idarin neliötä pitkin. Myös myötäpäivään. Sitten koiruus paikkaistumiseen ja kävin viemassä ruudun paikalleen. Vastakkaiseen suuntaan laitoin merkin ja ohjatun. Huonot merkit palautin, välillä pelkkää merkkiä ja sitten loppuun asti. Tänään oikea sujui, mutta vasen tökki totaalisesti. Ilmeisesti ruskealla hiekkakentällä ei hahmottanut melkein samanvärisiä kapuloita. Harhautui vasenta etsiessään repulle yms...hohhoij.
No, sitten ruutua. Hieno ruutu, mutta taas suoraan maahan. Tehtiin pari kertaa lyhyeltä matkalta pelkkiä seisomisia, ne ok. Kerran tarjosi ruudussa merkkiä. Noup, Palautus ja uusinta. Nyt onnistui.
Sitten tunnari. Ekalla ei löytänyt heti kapuloita, mutta kun löytyi, niin oma tuli, joskin kuului melkoinen ROUSK! Vissiin hieman kierroksilla, kun oli eksyksissä. Uusinta ja nyt hyvä ja ilman pureskelua.
Sitten merkin kautta ruutuun, jossa patukka odotti. Taas mentiin vauhdilla :)
Seuraavaksi luoksetulo. Törppöjä siirrellessä Eevi paikallamakuussa. Aluksi jäi kyynärien varaan, mutta kun huomautin oli loppuajan hyvin. Eka tein taas Lentsumaisen luoksetulon kera törppöjen. Pysähtyi tosi napakasti törpölle. Seuraavaksi sama, mutta heitin lelun. Ja kolmantena liikkenomaisesti. Nyt oli jämpti pysähtyminen. Hiphei! Sit muutamat kaukot. Vaati ekaksi toisen käskyn ensaimmäiseen vaihtoon. Muuten hyvät.
Tehtiin vielä lisää ohjattua, kun jäi kaivelemaan. Vaihdoin kapuloitten paikkaa sileämpään kohtaan. Lähti hakemaan hyvin vasenta, mutta raukka ei kestänyt mun hihkuntaa, niimpä kääntyi takaisin. Taas tökki ja pahasti. Voi vattu. Jotenkin tosi epävarmaa hapuilua. Höh. Pitänee taas muistella suuntia namikuppien avulla. Ja ilmeisesti edelleen huono näkyvyys. Lopuksi pari pelkkää merkkiä ja isot tsempalot! Ja sitten Postiin. Matkalla neiti harjoitteli tunnari pitoa, kun halusi välttämättä pelastaa käytetyn kapulan mukaan :) Käppäiltiin kotiin, ja vielä lähiparkkiksella pari ohjattua. Nyt paljon varmempi, ei mitään hapuilua. Ei vaan olisi taaskan malttanut aluksi pysähtyä merkille. Muuten molemmat puolet hienoja! Eli murheenkryynin taisi todella aiheuttaa huono näkyvyys..
Ohajttua lukuunottamatta tosi hyvät treenit. Mutta ahkeruus palkittiin ja alkoihan se ongelmakimppukin taas onnistua ;) Treeniä, treeniä...Tänään tulikin kyllä taas ihan tarpeeksi treenattua kun jäätiin hinkkaamaan. Mutta huomenna ei ole aikaa kuin agiliidolle :)