Päätettiin kuitenkin lähtä treeneihin ripaskasta huolimatta, kun neiti oli virkeä ja täynnä virtaa.
Ennen agi-treenejä käytiin metsäpoluilla lämmittelemässä, plus Haukkiksella tekemässä pikatokoilut. No, aikaa tokoilulle jäi 5 minuuttia, joten ei ihmeitä ehditty. Tehtiin sitten ohjattua. Eka merkki meni tosi pitkäksi, eikä edes kääntynyt kunnolla. Passitin takaisin sivulle, ja uusinta, Nyt hyvä merkki, siitä palkka. Ja vielä toinen samanlainen. Sitten merkille ja oik. puol. kapulalle. Lähti hyvin, mutta haastetta lisäsi 10 cm sohjokerros, joten heti ei kapulaa löytynyt, Harhaili hetken, annoin apukäskyn, ja nyt oikea löytyi. Juoksin taas karkuun, ja neiti ei ehtinyt pureskella yhtään :D Lopuksi vielä pelkkä merkki. Siihen oli hyvä lopettaa.

Agi sujui tänään aika kivasti! Oli ihan mukavan haasteellinen rata (viikonlopulta 3-luokan radasta muokattu), ja me jopa selviydyttiin aika hienosti. Jess!!!  Olihan siellä muutama iso mutka, mutta selvittiin hankalista kohdista hengissä, ja sain vietyä oikeille esteille. Ja rimatkin pysyi hienosti! Tuntuu ihan hyvältä hylkyputken jälkeen ;) Ja tietenkään oikea kouluttaja ei ollut paikalla...
Nyt ei rimat oo muuten kolisseet niin paljon, kun välillä. Oon yrittänyt hieroa Eeviä, ja voisko se Cartivet oikeasti auttaa???
Huomenna onkin juhlapäivä :)