Eiköhän Eevinkin ole aika saada ihan ikioma päiväkirja :)
Toivottavasti opin käyttämään blogia edes jotenkin, ja muistan vielä kirjoitellakin kuulumisia :D

Tänään käytiin tokoilemassa. Mutta sitä ennen humputettiin pelloilla, pelättiin laukauksia ja ajettiin pupua...
Treenattiin kaikkia liikkeitä himppusen, mutta palkkaa tuli myös ihan kiitettävästi :) Paikallaolossa nousi ensin kyynärpäiden varaan, ärähdin ja otettiin sitten kokonaan alusta. Hyvin pysyi :)
Seuruu ihan ok, liikkeestä istuminen hyvä, luoksetulon pysäytyksiinkin olin tyytyväinen. Käsimerkki ja pallopalkka näyttäis taas toimivan. Oon tehnyt hämärällä pellolla jonkun verran seiso-pysäytyksiä, niin että teen käsimerkin ja pallo lentää perään. Pysäytykset on mun mielestä parantuneet ja nopeutuneet :)
Luoksetulon jälkeen vein Eevin näkösuojaan, ja kävin laittamassa ruudun valmiiksi.  Kova oli into neidillä ruutuun. Sinne ois pitänyt päästä kamalan kiljumisen ja käkätyksen säestämänä. Mutta malttoi vihdoin vähän rauhoittuakin. Neiti syöksyi ruutuun vauhdilla, ja pysähtyi hyvin. Myös maahanmeno ja loppuseuruu onnistuivat. Sen jälkeen vietiin yhdessä palloa ruutuun, ja lähetin Eevin sinne vielä muutaman kerran.
Hyppyä ei ollut, joten tehtiin vaan tasamaanoutoja. Puinen ihan ok, metalli meinas takkuilla. Hajut oli mielenkiintoisempia kuin kapula. Herättelin Eevin takaisin maantasalle, ja otettiin uusiksi. Riehuttiin ensin pallolla ja sitten lensi kapula. Intoa oli huomattavasti enemmän. Saatiin pari tosi hyvääkin metallinoutoa aikaiseksi. Tunnari onnistui muuten hyvin, mutta meinas varastaa ekan kerran. Käskin takaisin. Ja sitten olikin epävarma lähtijä. Välissä metalli ja sitten uusiksi. Nyt onnistui hyvin. Paitsi meinaa aina tiputtaa kapulan, kun on luovutuksen vuoro.
Kaukot hyvät, paitsi meinas olla turhan kova veto takapalkalle :)
Lopuksi vielä koira näkösuojaan ja pallo ruutuun. Ja sinnehän mentiin ja lujaa....