Uuno korkkasi näyttelyuran Kajaanin pentunäyttelyssä 1.11.2008. Pentuloinen oli näyttelypäivänä 5 kk ja 3 päivää. Pikkupentuluokassa Uuno oli ainut ja isommissa oli ainoastaan 8,5 kuukauden ikäinen Möntti-staffi (ROP-pentu)
Tuomarina Pirjo Aaltonen. Tässäpä Uunon arvostelu:

" Vielä hyvin pentumainen, paljon aikaa tarvitseva. Hyvät pään mittasuhteet, mutta pään tulee vahvistua. Tyypilliset korvat. Hyvät eturaajat. Sopusuhtaisesti kulmautunut. Rungon tulee vahvistua. Hieman korkealle kiinnittynyt häntä jota kantaa korkealla. Liikkuu hyvin. "
kas kummaa, jos pikkupentuluokassa on vielä hyvin pentumainen ;) Tämä mun mielestä on näytteöyissä niin hölmöä, ettei koiran ikää juurikaan oteta huomioon. Enemmän mua huolestuttaisi jos 5 kuukauden ikäisenä koira ois valmis. Mutta siis tyytyväinen olen KP:hen, ja etenkin Uunon käytökseen. Toinen liikkui todella hyvin ja kauniisti ja seisoi paikallaan koko arvostelun ajan :) Ihana pieni mies tuo Uuno-puunonen!!! Ja oli reippaana koko pitkän päivän ja lunkisti istui äitin sylissä ja katseli mun ja Eevin kouhotusta :)

Eevillä oli samassa paikassa melkein samaan aikaan agi-kisat. Pienen säätämisen jälkeen ehdin kuin ehdinkin molempien kanssa oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.
 Mitään huipputuloksia ei tullut, mutta hyvä mieli jäi Smile Lähdöissä pysyttiin ja kuulollakin oltiin melkolailla. Eka radalta 20 ja pari sekkaa yliaikaa. Yksi kielto hypyllä (ohjasin huonosti), toinen kielto kepeiltä (järkky vaikea kulma, taipui ekaan väliin, mutta jäikin siihen) plus kaksi rimaa. Toinen rata oli hyppyrata, josta yksi rima, ja ohjausvirheen vuoksi kielto hypyllä (tai siis juoksi vaan ohi, kun meni mutka pitkäksi). Tältäkin radalta muutama sekunti yliaikaa, vaikka vauhtia oli hirmuisesti. Tiukat ihanneajat oli, toki mutkat vie aikaa ja kiellot kans.
Ja rimat tippuu vissiin, kun mä aina riman päällä teen jotain dramaattista. Mutta hauskaa meillä oli Smile