Nyt alkoi Uunonkin koulu :) (täyttäähän poitsu huomenna jo mathatav 5 kuukautta ;) )  ja vitsit että oli huippua!!! Minnalle päästiin ja oikein pro kurssille ;) Kolme pentusta vaan paikalla, Uuno ja kaksi töppöjalkaa:)

Ihan ekaksi viriteltiin ja leikittiin. Piti saada koiruus innostumaan lelusta ja repimään, mutta vielä tärkeämpää oli, että koira innostuu lähtemään nakatun lelun perään. Leikittiin ja sitten nakattiin lelu ja juostiin kilpaa lelulle. Se on nyt sitten myös kotiläksy.
Seurvaaksi treenattiin namialustaa. Alustalle piti saada koiralle kova hinku ja palo. Sitten tehtiin alustan avulla yhtä hyppyä (rima maassa). Seuraavaksi putkea. Minna piti hihnan päästä kiinni, että koiruuksille tuli kamala hinku meidän perään. Ja tulihan niille =)
Sitten kujakeppejä, verkoilla avustettuna. Muutamassa kohdassa oli namialusta. Ekalla kierroksella Uuno hajotti koko systeemin, mutta sitten alkoi sujumaan. Verkkoja pidetään kuulema ihan vain pari kertaa. Ensin näytettiin kädellä, sitten ohjattiin vaan hihnalla.
Sitten vauvapuomia. Namilla ohjattiin, ja sitten kun etutassut maassa, niin ihan hirmusti kehuja ja palkkaa! Näin siitä kohdasta tehdään koiralle mieluinen. Aluksi pylly meinasi keikata kontaktilla maahan, mutta muutaman toiston jälkeen onnistui poikein pro ;)
Seuraavaksi tehtiin valssiharjoitusta yhdellä esteellä. Ja lopuksi vielä keinua. Herkkuja kylvettiin keinulla, eniten laskukohtaan. Vaan eihän Uuno meinanut ehtiä edes herkuttelemaan, kun oli niin kova hoppu =) Minna sanoikin, että pitää olla tulevaisuudessa tarkkana, ettei ala tekemään lentokeinuja.
Vitsit, että Uuno oli reipas tapaus!
Kaikki oli Uunosta huippua ja kivaa!!! Ja mitään ei tarvinnut pelätä. Ja saatiin kyllä touhuta koko rahan edestä =)
Nyt pikku-jätkä makaa ketarat pystyssä ja haisee....