Eilen sähläiltiin pellolla jotain pientä, peruuttaminen ei ottanut onnistuakseen ja väsy painoi, ainakin mua.

Tänään ähdettiin Mäntylän kentälle treenaamaan, ja sopimoilleen alkoi sadella vettä. Ihan hyvä ois vissiin joskus sateellakin treenailla, ettei kisoissa sade tule sitten niin shokkina :)

Ekaksi pieni paikkaistuminen, se tais olla ihan ok, mutta auta armias taas kun tuli paikkamakuun vuoro. Sama kiljuminen alkoi, kuin Kemissäkin. Eli todistetusti käkätys johtuu sateesta. Toivottavasti ei tule tavaksi muuten. En ehtinyt edes piiloon asti, kun jo kuului kä-kä-kä.-kä. Kielsin, menin takaisin ja aloitettiin alusta. Edelleen piiloon kuului kitinää. Murahdin piilosta ja kehuin aina kun oli nätisti.
Seuraavaksi kaukot. Niissä ei ongelmaa. Seuraamista, myös. Siinä pientä edistämistä, muttei kovinkaan pahaa. Sitten luoksetuloa kera törppöjen. Muutama tosi hieno pysäytys lyhyemmältä matkalta, parit Lentsumaiset, yksi kokeenomainen (perinteisesti vähän pitkät pysähdykset) ja pari pelkkää maahanmenoa (seisomasta). Sitten idaria. Ekaksi aina jättävän jälkeen heti palkkaus. Sitten pelkkää seuraamista ja lopuksi kokeenomaisesti. Kaikki jättävät onnistui :)
Seuraavaksi ohjattu. Tänään supermerkkejä :) Vasen tuli hienosti, oikealla eksyi ensin keskimmäiselle, mutta kuunteli kiellon ja haki lopulta oikean. Uusinnalla hyvä. Ja ei pureskelua ;)
Sit tunnari. Eka todella hätäinen. Maisteli omaa, maisteli muita (ei nostanut) ja sitten vasta otti oman. Uusinnalla jo paljon parempi.
Loppuun ruutu. Ja sinnehän mentiin, vaikka ihmeteltiinkin ruudun edessä olevia merkkitupsuja. Taas suora maahanmeno, mutta keskellä ruutua :) Uusinnalla vietiin yhdessä herkkurasia oottamaan. Hieno merkki edelleen ja vasta luvalla tuhattasataa ruutuun :)
Ihan loppuun vielä pieni paikkamakuu. Nyt jätin Eevin lähemmäksi piiloa, enkä ainakaan kuullut yhtään kitinää :) Hieno tyttö!

Huomenna pitäis kokeilla metalli, ja lisäksi hioa paikkamakuuta, seuraamista ja tunnaria, ainakin.