Töitten jälkeen käytiin tunnin lenkki humputtamassa koko perheen voimin ja tulomatkalla neiti sai kaahailla agikentällä pari kontaktia ja jotain pikkujuttuja pari minuuttia.
Illalla Eevi pääsi mukaan, kun lähdin vetämään tokotreenejä, ja Amira liikkuroi meille tunnin loputtua pari juttua. Ensin lähetin Eevin tyhjään ruutuun merkin kautta. Hyvä merkki, mutta kylläpä ruutu taas poltteli, nyki kamalasti eikä meinannut malttaa pysähtyä kunnolla merkille. Pari pelkkää merkkiä ja huippu ruutu, mutta suoraan maahan. Oli kyllä hienosti keskellä. Sitten ilman merkkiä hetsauksen kanssa,. Näin se kyllä seisoo, muttei merkin kautta. Miksihän? Sitten ohjattu. Hienot merkit, josta ekasta herkkupurkki. Molemmat suunnat hienoja, ei mitään epäilyksiä :) Tunnari myös hieno, mutta sivulla kuului rousk. Tunnarista toinen herkkupurkki. Sitten vielä luoksetulon pysymisiä ja Amira hoki käskyä. Nyt pysyi. Mulla vihjesana taas vaihteeksi mukana, luulenpa että auttaa asiaa, ei oo säntäämässä merkeille. Seuraamista nakki kädessä, joka huippua. Sitten kaukoja. Niissä maasta istumaan mentiin pari kertaa seisomisen kautta, mutta jankkauksella onnistui. Ja vihjesanalla tarjoaa jo maahanmenoa.Otin vielä jättävät seuraamisesta ja seisomisen sijaan neiti meni maahan! Ja vielä kahdesti peräkkäin. Ohhoh. Tätäpä ei ole ennen tapahtunutkaan  No, kyllä se seisominenkin muistui taas mieleen, ja sitten onnistui kaikki putkeen.
Saatiin herra seuraa, ja käytiin Bobby-westien kans iltakävelyllä, jonka jälkeen vielä häiriössä pieni paikkaistuminen, joka ok, sekä paikkamakuu, josta herkkurasia :)

Nyt tuntuu taas huipulta tokoilla,intoa piisaa muttei kumminkaan mene ihan överiksi =) Ja ei kyllä näyttänyt eilinen painavan, sen verta säpäkästi neiti sinkoili joka suuntaan :)