Ollaan tokoiltu eilen ja tänäänkin. Eilen lämmittelyksi reilu tunnin lenkki ja sitten Kaketsun kentälle. Paikkamakuussa ei mennyt aluksi kunnolla maahan vaan jäi kyynärien varaan, mutta muistutuksen jälkeen makasi hyvin. Tehtiin myös pelkkiä nopeita maahanmenoja. Luoksetulon pysäytys parantunut huomattavasti, tämä ei ookaan enää niiin epätoivoinen liike :) JESS! Kaukot ok, seuraamisessa edistystä, kuten myös idarissa. Takapalkkaa edelleen ja keskityin heiluttamaan molempia käsiä. Ruudussa jäi ekalla haistelemaan lähellä olevaa kepakkoa. Kutsuin pois ja uusinta. Sitten hyviä ruutuja. Tunnari hieno ja varma suoritus. Ohjatun molemmat puolet ja merkki kunnossa tällä kertaa. Hyvät treenit :)

Tänään Eevi törötti kiltisti kentän laidalla ILMAN ÄÄNTELYÄ, kun vedin alkeiskurssilaisille tokoa. Pääsi palkkioksi itsekin tokoilemaan. Amira liikkuroi ekaksi ohjatun. Hieno merkki, josta namirasia. Seuraavalla päästin oikealle, mutta kapulan sijaan Eevi lähtikin aluksi mua vastaan. Luuli ilmeisesti saavansa taas merkiltä palkan. Mutta uudella käskyllä haki :) Sitten vielä vasen, joka tosi hyvä. Sitten ruutua merkin kautta. Oikein hyviä merkkejä ja ruutuja. Kävin aina juosten palkkaamassa namiarasialla. Näyttää toistoillakin ehkä paremmin into säilyvän kuin lelulla palkaten. Ahne koira ja herkkurasia on hyvä yhdistelmä ;)
Sitten luoksetuloja. Ekalla nyki taas ja oli lähdössä merkeille. Mutta kun vihjesanalla ymmärsi mistä on kyse, ennakoi maahanmenoa :) Hienoja pysäytyksiä, välillä palkkaus pysymisestä, kerran otin maahanmenoon asti.
Sitten kaukot. Ei noussut ekalla vaihdolla seisomaan, vaan istui aina. Tätä jankattiin ja saatiin onnistumisiakin.
Sitten idari, hyvät pysäytykset, palkka aina kun tulin koiran viereen ja lopetettiin maahanmenoon.
Pätkä seuraamista, joka tuntui hyvältä, kerrankin :) Alussa vähän edisti, mutta korjasi sitten hyvin.
Lopuksi vielä metalli namirasian voimin. Sekin oli hieno.
Sitten siirryttiin nurmikentälle, jossa vielä lyhyet paikallaolot. Molemmat onnistui :) Loppuun pelkkää perusasennossa oloa ja kontaktia.
Olipa kiva treenata :) :) :)