Keskiviikkona Kaketsun kentälle Eevan ja Hurjan kans :)
Aloitin paikkaistumisella. Oltiin piilossa noin 2,5 minuuttia. Istui ehkä sen 2 min (katsoin piilosta vähän ennen paluuta), jonka jälkeen oli läsähtänyt maahan. Plaah. Otettiin uusiksi ja jätin taas istumaan. Nyt hyvä. On se hankalaa, maahanmenossa istutaan, ja istumisessa mennään maahan.....
Myös seuraamista, idaria, luoketuloa, ohjattua ja ruutua. Idarissa luulee eka törppöä merkiksi ja meinaa aina aluksi kun lähetään seuraamiseen rynnistää törpölle. Vahvistin ekaa pätkää ja palkkailin, kun ohitettiin törppö. Luoksetulossa taas seisomisen sijaan maahan. Muisteltiin taas seisomista. Ohjatussa jäi hankalasti merkin vasemmalle puolelle, josta oli haasteellista hakea oikea kapula, ensin harhautuikin keksimmäiselle, mutta toistoilla molemmat puolet ok. Ruutu hyvä. Meniköhän taas suoraan maahan? Vein kerran Eevin ruutuun makuulle, ja tehtiin ruudun loppuosa. Ihan ok. Lopuksi vielä lähetys leluruutuun.

Illalla vielä Haukkiksella mutka. Ja herkkupurkit mukana. Eka paikkaistuminen. Muuten hyvä, mutta kun tulin piilosta, meni maahan. Luuli vissiin olevansa väärässä asennossa :( Pieni uusinta ja nyt hieno. Siitä herkkurasia palkaksi (maksalaatikkoa purkissa ;) )Sitten tehtiin metallihyppy. Hyvin haki ja hyppäsi, vaikkei olla treenattukaan. Onhan se vähän nihkeä, mutta metalli on metalli. Otin myös yhden, nin että noutamisen jälkeen juoksin lelun kans poispäin.
Sitten yksi luoksetulo. Nyt seisoi niin kuin oli tarkoituskin.
Lopuksi vielä paikkamakuu. Eka jäi kyynärien varaan, uusinta ja nyt hyvä. Siitä toinen maksaloota :)