Tänään tokoiltiin innokkaan pikku-koiran kanssa :) Elppis ootti tunnin autossa, kun vedin tokon alkeita, ja sitten kun oma vuoro koitti, niin riemu oli rajaton. Amira liikkuroi hienosti. Treenattiin taas ohjatun merkkiä, eka meni taas pitkäksi, ja vaikka kuinka palkkaan merkistä, niin kapulat vetää pitemmän korren. Kerran päästin hakemaan oikean, ja sehän haettiin sata lasissa! Ja palkaksi suoraan kiinni patukkaan. Tehtiin myös niin, että liikkuri vei yhden kapulat 3 metrin päähän suoraan merkistä. Nyt pysähtyi hyvin, eikä edes yrittänyt hinkua kapulalle. hyvähyvä!
Myös luoksetulon alkuasentoa treenailtiin käskytettynä. Kävelin, ja käännyin noin 30 metrin päässä, ja liikkuri hoki käskyä. Kovasti nykii, ja kun "käsky"-komennot vaan jatkui, nousi pari kertaa ja kerran ravisteli itseään. On siis tosi täpinöissään, eikä millään malttaisi pysyä makuulla. Kävin aina palkkaamassa onnistumisista. Saatiin hienoja onnistumisiakin. Sitten Lentsumainen pysäytys, ja siinä liikkuri häiriköi ja käskytti (lähtee helposti jo liikkurin käskystä liikkelle). Nyt pysyi mainiosti.
Idaria myös. Seuraamisessa edisti välillä, mutta pysähdykset hienoja. Sitten pikkusen pelkkää seuraamista ja taas oikean paikan hiomista. Ja lelulla ja namilla kädessä sekä takapalkalla paikka muistui taas mieleen, ja malttiakin alkoi löytymään. Sitten pari ruutua. Merkki hieno ja ruutu kans! Meni taas vaan suoraan maahan, mutta oli keskellä. Sitten pelkkä hetsaus ruutu, nyt seisoi :) Lopuksi Amira kävi viemässä Eevin huomaamatta lelun, ja taas merkin kautta täysillä ruutuun!
Humputeltiin pellolla ja lopuksi vielä kehäänmeno ja istuminen 1 min. Molemmat ok.
Aamulla hieno ja varma tunnari ja vähän kaukoja. Äsken pikkusen hieroin touhu-neitiä.