Aamutuimaan lenkin lomassa Haukkiksella paikallaolot.Nyt molemmat hienot. Nakkia palkaksi. Sitten ihana lenkki kuunnellen lintusten Vappukonserttia ja Eevi nautiskeli oravien kiusaamisesta :)

Päivällä Eeva ja Hurja tuli taas Kaketsulle paikallaolohäiriöksi. Eka lyhyt paikallaolo. Jätin istumaan. Hyvä. Sitten paikkamakuu. Sekin hieno.
Sitten pieni pätkä seuraamista. Aika jees. Pari pelkkää merkkiä. Hienot. Pari luoksetulon pysähdystä. Nyt sentään seisoi taas :) Sitten idaria. Taas ryntää eka törpölle merkin luulossa. Muuten hyvät seuruut ja pysähdykset. Sitten ruutu. Juoksi uhkaavasti ruutua kohti merkille mentäessä, mutta kääntyi kumminkin merkille. Siitä palkka. Ja uusinta + ruutuun. Hieno ruutu, ja nyt ainakin seisoi!
Muuten meni treenit hienosti, mutta ainahan jonkun pitää takuta. Tänään se oli vuorostaan tunnari. Toi pari ekaa kertaa ihan mitä sattuu. Haisteli kyllä, mutta oliko syy kovan tuulen (haju sekottui?)  vai oliko kapula huonosti hajustettu vai oliko kapulat hajustuneet repussa? Vai oliko nenä täynnä hiekanpölyä ;)  Mene ja tiedä, mutta saatiin sentään yksi onnistunutkin versio. Pitänee tänään vielä tunaroida/tunnaroida. Toivottavasti jälkimmäistä. Kääk, mitähän tästä tulee???