Päivällä lompsittiin taas Kaketsun kentälle. Jätin Eevin paikkaistumiseen ja kävin laittamassa ruudun ja idarin valmiiksi. Ensin taas seuruuta. Nooh, kohtuullista. Sitten idari. Piilotin patukan hihaan. Ensin seisominen, kävelin vähän matkaa ja menin palkkaamaan, sitten jatkettiin matkaa ja istuminen josta palkka heti, lopuksi maahanmeno. Kierin ringin ja seuruutin vielä loppupisteeseen. Sitten vielä lisää seuraamista, niin että patukka lensi aina yllättäen hihasta taaksepäin. Nyt oli tosi tiivistä ja keskittynyttä. Sitten luoksetuloon. Jes, tänään onnistui kaikki seisomiset, eli ei enää seisomisen sijaan maahan :D Sitten merkin kautta tyhjään ruutuun. Hieno merkki, ja hieno ruutuunmeno. Näytti että meni pitkäksi, mutta oli ruudussa kuitenkin. Meni vaan seis-käskyllä maahan. pöh. Tein sitten pelkkää tyhjää ruutua vähän lyhyemmältä matkalta. Eka kiersi sivutötsien välistä, mutta kun palautin ja uusinta, niin nyt hyvä. Ja nyt seisoi, niin kuin pitikin. Pari näitä, hetsasin aina melkoisesti ruutuun. Sitten riehuttiin ja jätin palkan ruutuun.
Seuraavaksi ohjattua. Eka merkiltä palautus, oli huono pysäytys. Sitten palkkasin pari pelkkää merkkiä. Nyt paremmat. Eka vasen. Hieno, ja ei pureskelua!!!! Uudet kapulat on huiput, niitä ei näköjään tee mieli jäyhää :) Sitten vielä oikea, nyt juoksin karkuun.
Sitten kaukoja, matkaa varmaan lähemmäs 20 metriä. Hienot vaihdot, toisella kerralla vain yksi vaihto ja siitä palkka. Sitten pikku pätkä seuraamista, ja merkin kautta palkka ruuuuuutuuuuuun :)
Ollaan kehitelty nyt uusi leikki: Eevi tuo treenien päätteksi kapulat ja tötsät mulle reppuun, kätevää ;)

Illalla vielä pikkasen kontakteja ja tokoilua lenkin lomassa haukkiksella. Seuraamista (hyvää), liikkeestä seisominen, pari luoksetuloa ja pikkasen kaukoja. Ei moittimista :) Sitten toilailtiin ja riehuttiin pellolla ja taas tehtiin risusavottaa. Nyt sohvalta kuuluu tyytyväinen tuhina :)