Vitsit miten ihanasti aurinko paistaa ja lämmittää!!! :) Niinpä innostuttiin treenaamaan töitten jälkeen. Kuiva pläntti löytyi omalta parkkikselta.

 Ekaksi seuraamista. Tehtiin ilman palkkaa piitkä pätkä, ja aikas kivasti kyllä meni. Jossain vaiheessa Eevi hetken haahuili ja paikka huononi, mutta korjasi sitten. Pitänee alkaa välillä tekemään hiukan pidempää pätkää, jos meinaa kisaseuraamisista selvitä hengissä. Askeleetkin oli buenot.
Seuraavaksi idaria. Tilaa oli vähän, joten törppöjen väli oli ehkä noin 5 metriä. Eevi kävi taas kierroksilla pelkästään törpöistä. Ensin haahuili ja kävi kiertelemässä törppöjä, mutta sitten skarppasi. Eka seisominen ok, mutta kääntyi vähän vastaan, joten tein uudestaan ja jätin kulmaan lelun oottamaan. Nyt hyvä. Istuminen tökki aluksi, mutta paremmilla avuilla (oon aina istumisessa hieman hidastanut, mitä kukaan tuomari ei oo vielä huomannut ;) ) ja kunnon käskyllä alkoi toimia. Maahanmeno ok. Välillä seurautin koko neliön, välillä pysäytin ja kiersin, välillä palkkaus heti onnistuneesta asennosta. Tätä pitää hioa lisää.
Sitten pari pelkkää merkkiä Ne hyvät. Sitten vein merkin eri paikkaan ja tehtiin ruutu. Pari pelkkää merkkiä (odotellessa, kun parkkiksella oli ruuhkaa..Sitten ruutuun käsky, mutta piti käskeä pois, kun oltiin tulilinjalla (nurkan takaa ruutuun lompsi isä poikansa kanssa). Uusi yritys. Jäi aika eteen ja käskytin uuden ruutuun-käskyn, jolla hyvin ruudussa. Sitten vielä vietiin yhdessä lelu ruutuun. Merkin kautta tosi vauhdikas ruutu!
Luoksetuloa myös. Eka seisominen ihmeen hyvä, ja maahanmeno kans, siitä palkka. Seuraavalla kiekalla tein taas niin, että kävelin pois, kutsuin, käännyin ja tein käsimerkin. Tosi napakka pysähtyminen. Sitten ihan tavallinen, palkkaus seisomisesta. Lopuksi vielä normaali, mutta heitin leulun oikeasti. Sitten tunnaria. Eka haisteli tarkkaan, mutta käytti suussaan muutamaa ennen kun toi oman. Uusi yritys. Nyt oikein hieno :) Mentiin auton eesta pois, ja sillä aikaa yksi pikkumies kävi pöllimässä meidän kapulat...Tehtiin vielä yksi tunnari (jäljellä neljä kapulaa). Hyvin onnistui.
Lopuksi vielä vähän kaukoja ja seuraamista.

Oli oikein kivat treenit ja Elppis tohkeissaan :)
Oltiin vielä niin reippaita, että lähdettiin saman tien lenkille ja reippaltiin 1,5 tuntia auringossa :)