Ennen tokoilua käytiin lenkillä ja tehtiin pikku hetki agi-kiemuroita, välistä vetoa ja työntämistä...mistä ei meinannut tulla yhtään mitään...
Mutta sitten tokoilun pariin.

Kouluttajakin oli pitkästä aikaa (ja viimeistä kertaa) paikalla.  Eevi oli ihan huippu! Se ei oo muuten pitkään aikaan tokoillessa kiljunut!!! Onkohan se kipeä? ;) Ehkä me ollaan nyt vähän enemmän puuhasteltu, se voi auttaa asiaa. Ei tarvitse sitten revetä liitoksistaan kun joskus jotain tehdään. Usein ja vähän, niin hyvä tulee :) Tällä viikolla on kyllä jäänyt treenailut vähille, kun takatalvi yllätti ja on ollut muutenkin kaikkea kiirusta.

Aloitettiin evl:n paikallaololla. Kolme koiraa paikalla, Eevi keskellä. Poistuttiin pyöröovesta pihalle piiloon. Vähän kyllä jännitti, miten pysyy, kun ei olla ryhmäpaikallaoloja treenattu. Neiti oli kääntynyt hieman ovelle päin, mutta muuten huippu! Alku ja loppukäskytkin kuunneltiin multa eikä viereisiltä ohjaajilta, eikä ollut välittänyt yhtään häiriökiertelystä.
Sitten tehtiin paikkaistumista, mutta ei menty piiloon. Eevillä oli aluksi pylly ilmassa, mutta korjasi onneksi hetken päästä. Läähätti kyllä ja rauhoitteli itseään ja päästi muutaman käkätyksen (olisi ollut varmaan rauhallisempi, jos oltais oltu piilossa). Mutta muuten ihan ok.

Sitten tehtiin seuraamista. Mulla edelleen lelu kädessä, ja Petrakin sanoi että seuruu on parantunut huomattavasti. Neitin ei tarvi haahuilla, kun palkka on tarpeeksi hyvä. Parilla ekalla askeleella edisti hiukan, mutta korjasi itse paikan. Hyvä Elppis! Patukankin voin hyvin häivyttää esim. takin hihaan. Ja rauhallisislla paikoilla seurautan myös välillä ilman palkkaa, ja paikka pysyy hyvin. Pitää muistaa vaan aina palkata taaksepäin.
Seuraavaksi ohjattu. Eka merkki meni hiukan pitkäksi, eikä kääntynyt minuun päin kunnolla, mutta oli silti 2m:n säteellä. Haettiin oikean puoleista. Hyvin haki oikean, pureskelua matkalla muttei sivulla. Sitten tehtiin vielä ohjatusti pelkkä merkki (kouluttaja vei normaalisti kapulat yms). Nyt hieno merkki ja siitä palkka.
Sitten ruutu. Ei ihan supermerkki taaskaan, mutta ihan ok. Hieno ruutu, joskin reunassa, mutta sisällä. Mutta mä töppäilin senkin edestä. Lähtöpistettä ei oltu merkattu, joten lähdin kävelemään kohti merkkiä. Mutta liikkuri palautti mut ruotuun :) Loppuseuruukin sujui :)  Kun otettiin uusiksi, annoin merkille "ruutuun"-käskyn. Hyvä minä. Uusi yritys ja merkiltä palkka. Ja siihen lopetettiin. Ehkä on tosiaan hyvä treenata liikkeitä välillä myös kokonaan ja ohjatusti...
Tehtiin vielä ohjatusti tunnari. Neiti meni suoraan oikean luo, otti oman, mutta tiputti ja varmisti vielä. Nosti oman takaisin, ja toi nätisti. Joskin teki pikku mutkan kun meinasi käydä matkalla myös merkillä ja Petran luona...
Itsekseen liikkeitten välillä treenailtiin seuraamista, metallinoutoa ja kaukoja. Kaikki onnistui kivasti. Ja tänään ekan kerran neiti malttoi istua nätisti sivulla ja odottaa vuoroaan kiljumatta, kiskomatta tai käkättämättä. Onkohan sille kasvanut aivot? Tai malttia? :) Ja varmaan agi-kaahailu ennen treenejä auttoi asiaan myöskin.
Nyt voiskin lumi sulaa ja ilmat lämmetä niin avot!