Jep, selvittiin Joensuun reissusta hengissä, vaikka herätys oli klo 04.00, lähtö klo 05.00 ja takaisin perillä oltiin noin 16.30...Ja pakkasta maneesissa oli ihan reippaasti. Vaan ihan kivvaa oli silti :) Vilma-corginen sai molemmilta mini1 radoilta tulokset, on se vaan huippu! Lahjattomat treenaa ;) Eka radalta ainoastaan keppivirhe ja pari sekkaa yliaikaa. Toka radalla alkoi hiipua, kepeiltä 2 virhettä ja yksi esteen ohitus, kun jäi niin paljon jälkeen ja selän taakse, plus yliaikaa. Mulla meinas loppua henki ja kunto corgisen kanssa, kun piti koittaa kannustaa ja juosta edellä tai vieressä koko ajan. Huh!
Eevi-raketille ekalta radalta hylky. Oma vika. Piti mennä putken väärään päähän, vedätin Eeviä, ja kun näytti että kääntyy oikein, päästin menemään, mutta se olikin sitten siellä "oikeassa" ( eli väärässä) päässä. Loppurata hutiloitiin ja töppäiltiin, eikä enää viimeisiä esteitä viitsitty edes mennä. Tokarata oli hieno, ihanneaika alittui melkein 12 sekuntia, mutta 2 rimaa roiskahti matkan varrella. Ehkäpä ne rimatkin vielä joku kaunis päivä pysyy....Mutta ihan positiivinen olo jäi kisoista :)
Muuten ei pahemmin pääsiäisenä treenailtu. Lepäiltiin, ulkoiltiin ja rentouduttiin. Silti Eevinen oli ihan väsy kun eilen kotiuduttiin.

Tänään lenkin lomassa treenattiin ihan vähän seuraamista, pari luoksetulon pysäytystä ja jättäviä. Onnistui hienosti :) kun ei ollut palkkaa mukana, palkkasin lapasella ja hihnalla :D Helposti motivoitavissa ;)

Agi-treenit olikin sitten syvältä. Mä en osannut, koira ei kääntynyt eikä edes kuunnellut vaan touhotti mihin sattuu. Mulla palo käämi, enkä malttanut pysyä rauhallisena. Ja sehän varmaan taas auttaa tosi paljon....Kouluttaja kyllä sanoi, että näytän huolimattomasti, Eevi ei voi tietää tuolla ohjauksella, mihin pitää mennä. Radalla oli hankalia välistä vetoja, takaa-hyppyjä ja vauhtipätkiä. Eli hankalia juttuja meille. Eevi kuulema tarviis kurinpalautusta: sinkoili, lähti ilman lupaa odottelusta ja suoritti omia esteitä. Nyt jäi kyllä vähän hampaan koloon, kun lauantaina ois kolme starttia eikä ehditä enää hallille. Voi kökkö. Ja olisin halunnut hierotuttaa Eevin, mutta tajusin senkin turhan myöhään.
Ai niin, ja menin hulluuksissani ilmoittautumaan ekaan toko-kokeeseen.....ehheheh! No, se on sitten joskus....Sitä ennen pitää tehdä kovasti töitä, tarvitaan häiriötä, liikkuria, joukko paikallaoloja... ja treeniä, treeniä, treeniä...ja sitä malttia.