Tänään siis illalla liidettiin ja kiidettiin :) Keskityin päivällä tuleviin kisoihin, lähdettiin hyvissä ajoin lämmittelylenkille, talsittiin metsässä moottorikelkkareitillä, tokoiltiin himppusen ja kahlattiin hangessa :) Itsellä oli hyvä ja vetreä olo. Samoin kisapaikalla pysyttiin liikkeessä ja mentiin maneesiin vasta viime hetkellä.. Aluksi näytti, että neiti varastaa taas, mutta yllätyksenä odottikin todella hyvin eikä edes nykinyt lähdössä. Molemmat radat oli hienoja, ei mitään töppäilyjä, ei varastelua ja minäkin olin aina siellä missä pitikin. Kiirettä kyllä piti, mutta ehdin. Molemmilta radoilta kumminkin harmittavat kaksi rimaa.
Eka oli hyppyrata, joka ei ollut mikään kovin helppo. Aika ahdas, ja paljon tiukkoja paikkoja. Sarjahypyn vika rima tippui ja sitten ihan viimeinen rima myös. Toisen radan tutustuin ilman yhtä hyppyä, ja sitten vuoroa odotellessa ihmettelin kun muut menivät sen kohdan erilailla...joo, ehkä kannattais katsoa niitä numeroita eikä olettaa, onneksi huomasin ajoissa, ja sain ohjattua oikein vaikka en ollut sitä harjoitellutkaan.
Eka radalla sijoitus oli 3. ja tokalla 2. eli Eevi pääsee shoppailemaan mustiin & mirriin lahjakorteilla :D
2-luokan Tuloksia katsellessani huomasin, että eka radalla ainoastaan kouluttajan kelpie oli nopeampi kuin meidän pieni rakettipaketti. Eli ei ihme jos tekee tiukkaa ehtiä ;) Eevi taitaa ollakin nykyään melkoinen julkkis, sen verta radan reunalla kuulee kommentteja, kehuja ja ihmetyksiä :)
Huomenna taas!