Huh, nyt on hyytävä agi-viikonloppu takana :D  Eikä yhtään huonommin: neljästä radasta saatiin kolme tulosta ja kolme sijoitusta :D
Ennen kisoja samat rituaalit kuin eilenkin. Rämmittiin metsässä ja loikittiin ladulla. Muistin jopa vähän venytelläkin.

Tänään eka rata oli ihan katastrofi. Yksi rima oli jo tippunut, jonka jälkeen lennettiin keinulta melkoisen reippaasti. Otin sitten jo hylsyn siitä ja mentiin keinu uudestaan. Senkin jälkeen oli havaittavissa ihme sinkoilua, korvattomuutta ja kierroksia. Puomin kontaktillekaan ei neiti pysähtynyt, ja veteli menemään minne saattuu. Rimoja roiskittiin ihan urakalla. Siitä radasta ei palkaa herunut!
Käytiin sitten seuraavaa starttia odotellessa treenaamassa harjoitushallissa ja päästelemässä höyryjä. Toinen rata onnistuikin hienosti! Yksi ainoa rima tippui, kun käänsin tiukassa paikassa vähän turhan jyrkästi. Kolmen esteen jälkeen oli tosi lähellä tyrkyllä puomi, mutta käännyttiinkin keinulle, siinä mutkassa rima sitten tippui. Puomin kontakti ei ollut niin hyvä kuin yleensä, mutta välttävä. Muuten huippu rata! Ja oltiin ekojakin! Paras tulos tähän mennessä kakkosista :) :) :)
Nollat oli jo niiiin lähellä, mutta kuitenkin kaukana...Voi kun ne rimatkin pysyis ylhäällä vielä jonakin kauniina päivänä. Mutta tyytyväinen kyllä olen :D Ja tänä viikonloppuna ei varasteltu!!!! JEEEEE!!!!Kovasti moni kehui ohjausta, ollaan kuulema edistytty valtavasti nyt vähän ajan kuluessa. Eevi vaan on niin huippu! Jäi kyllä tosi hyvä mieli!!!

1320347.jpg